Kunnen er nog meer extreme dingen gebeuren JA DUS - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van emiel Waal - WaarBenJij.nu Kunnen er nog meer extreme dingen gebeuren JA DUS - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van emiel Waal - WaarBenJij.nu

Kunnen er nog meer extreme dingen gebeuren JA DUS

Door: edewaal

Blijf op de hoogte en volg emiel

17 Oktober 2011 | Brazilië, Brasilia

Kunnen er nog meer extreme dingen gebeuren (JA DUS)

Eerst alleen in een Boeing dan een schoenmaat die te klein was voor een kakkerlak die in mijn huis zat en nu een evacuatie midden in de nacht omdat de wolkenkrabber ( 32 verdiepingen)naast ons appartement op instorten staat.

Pffff word ik daar midden in de nacht wakker gebeld door de portier die in het Portugees tegen mij aan begon te kwekken ( waar ik natuurlijk weer eens geen snars van kon maken)
Ik vroeg”spreek je geen Engels ”geen antwoord” dus ik de haak er maar weer opleggen om verder te gaan slapen. En ja hoor 10 min. Later ging de telefoon weer ( grrrrrr)
Weer Portugees gelul).
Ik dacht laat ik toch maar eens naar buiten kijken. En wat zien mijn ogen , een trosje M.E. staan en de weg die afgezet is.
Ik naar beneden om toch maar eens poolshoogte te nemen wat er aan de hand is.
Tja en toen was het mij wel duidelijk, ik mocht mijn appartement niet meer in.
Sta je daar ongewassen op straat met al je spullen in het appartement ( en nu)
Wachten wat er verder gaat gebeuren .twee uur later besloot ik toch maar mijn collega te bellen wat er gaande was.
Al met al is alles toch goed gekomen. Smiddags heeft mijn Braziliaanse collega mijn spullen uit het appartement weten te halen en nu slaap ik weer in een hotelletje

• 17 Oktober 2011 - 12:35

Gerard:

Hoi Emiel

Het is erg leuk om al je berichtjes te lezen over wat je mee maakt. Tja, wat zal ik zeggen over je appartement.... Ik kan je er nu niet meer mee helpen omdat ik mijn woning in duiven verkocht heb, anders mocht je daar wel in :-).
    Is die flat naast jou dan in de midden van de nacht in een keer verzakt? Is de flat al in elkaar gestort? Wees bij dat je appartement geen eigendom is.
    nou ja, je moet maar zo denken: je hebt nu roomservice ;-)
    Groeten vanuit Ede en ondanks dat ik niet op je verhalen reageer lees ik ze wel trouw.
    Gerard

• 17 Oktober 2011 - 18:45

Cris-jan Van Berkom:

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, en ik maar denken dat ik een spannend leven heb in Duiven....

• 17 Oktober 2011 - 19:15

Hoi Emilio,

Ik was vergeten te vertellen hoe spannend mijn weekend was geweest...
    Let op... het begon met:

Spoorloos
    Erica op reis
    NCRV Dokument: Home sweet home
    Goede tijden, slechte tijden
    The voice of Holland
    Cupido TV
    Holland's next top model
    Wie is de chef?
    Toen dacht ik: Toe doe eens iets geks..
    Sexcetera
    De rijdende rechter
    Geloof & 'n hoop liefde
    Paradijstuinen
    Herman's restaurant school
    Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!
    Wie is de chef?
    Bevallingsverhalen
    Trauma centrum
    Caroline in the city
    DNA onbekend
    Wie trouwt mijn zoon?
    Topchef: De 12 provincies
    en na deze spannende avondvullende programma's als klapper gekeken naar:

As the world turns.....

Het was me weer een weekend !!

Groet uut het werme Duuuven.

• 20 Oktober 2011 - 14:22

Goede reis terug.

Cris-jan

• 21 Oktober 2011 - 20:45

Corry:

Hey Emiel,

Geweldig wat je allemaal meemaakt, het lijkt Amsterdam wel eenhoopje ME voor de deur.

Blijf vooral schrijven en ons mee laten genieten van je belevenissen en foto's.
    De temperatuur is ook flink gedaald zie ik, en ja die regen....lijkt bijna op Nederland.
    Trouwens aankomende dagen zien er hier veelbelovend en vooral : zonnig" uit.

Lieve groet van ons uit IJsselstein :)