DE TARANTULA SPIN
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
27 April 2012 | Brazilië, Brasilia
daar is die dan "DE SPIN" (en snel ieeee)
Ik werdt vanmorgen gebeld door een collega( emiel, come quickly a spider)
ikke rennen over het terrein om hem te bewonderen( pfffffffff wat een overwinning voor mij om dat beest van dicht bij te zien "GIGA")
De Tarantula behoort tot een familie die de grootste van alle spinnen omvat. Het lichaam van de reus heeft een diameter van 5-8 cm inclusief poten: 18 cm
Zijn lichaam is bedekt met lang haar, Deze haren veroorzaken irritatie van de menselijke huid ook heeft hij twee grote tanden verborgen onder zijn huid die een behoorlijke beschadiging aan kunnen richten.als deze spin je bijt dan spuit hij gif in je lichaam en dat zal op de plaats waar hij gebeten heeft niet prettig zijn.
Dit is toch geweldig om te zien hoe dit in het wild rond loopt.
Ik werdt vanmorgen gebeld door een collega( emiel, come quickly a spider)
Dit is toch geweldig om te zien hoe dit in het wild rond loopt.
05 Mei 2012 - 20:19
Diny:
Emiel bah wat zie jij daar allemaal,AApjes oke maar de rest,Maar hoe is die daar met jou,Groetjes diny