Sinop - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van emiel Waal - WaarBenJij.nu Sinop - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van emiel Waal - WaarBenJij.nu

Sinop

Door: edewaal

Blijf op de hoogte en volg emiel

29 Augustus 2011 | Brazilië, Brasilia

Aangekomen in Sinop. Midden in de rimboe. Tenminste dit was ooit eens een rimboe
De stad is 30 jaar oud en ligt in een gebied zo groot als spanje en voor de rest niets. Alles maar dan ook alles hebben ze weggekapt.
de tranen schieten je in je ogen als het ziet vanuit het vliegtuig.
Dit is echt niet normaal meer. Als je geland bent dan komt de warmte je tegemoet.Ik weet niet hoe warm, maar heeeel warm, Belem is er niets bij.
Alles is dor en vergaan op de grond. maar dan ook alles.
allles zit onder het stof. Het schijnt hier 7 maanden niet te regenen en dan regent het hier 5 maanden achter elkaar. Ze hebben foto's aan de wand hangen van de regentijd en dan ziet het er wel heel mooi uit, er groeit dan van alles "huizen hoog" .
De stad is zo nieuw dat het ook wel weer wat heeft. Sinop heeft nu 100.000 inwoners en ze verwachten dat dat tussen 5 en 10 jaar drie x zoveel is.
WAT EEN LAND DAT BRAZILIE
morgen gaan we er vroeg uit want we willen om 7.30 op de fabriek zijn om te tekenen. dan hebben we de hele dag om een beetje rond te kijken en ik hoop dat ik dan nog wat leuke dingen krijg te zien. Wordt vervolgd. Even een klein stukje erbij.
Ik ben vanmorgen vroeg opgestaan om een stukje in de stad te lopen en ja hoor de eerste papagaaien gezien.( was ik even blij dat ik mijn fotocamera bij me had) Wat een kabaal maken deze beesten zeg pffff er zaten 3 paartjes in de boom "nou ja paartjes zeg maar gerust paren zo groot waren ze". Verder een kleine indruk van Sinop.

• 30 Augustus 2011 - 11:54

Jolanda:

ohhh neem mee, neem mee
    xxxxx

• 30 Augustus 2011 - 16:40

Alex:

leer ze praten en neem ze dan mee.
    kan ze heel goed gebruiken hoor.
    knuffel.xx

• 31 Augustus 2011 - 17:52

Frank En Aureel:

Hoi broer daar in het warme Brazilie. zo te zien heb je het weer naar je zin. Wees blij met de warmte hier is het brrrrrrrr koud en nat. Aankomend weekend wel zonnig 25 gr. Dus op naar de camping nu het nog kan. Wij zijn echter wel jaloers hoor. Kijk uit naar de volgende foto's. Geniet van deze mooie ervaring en kom heel weer thuis. Oh ja de buik van Frank is hersteld. Hij heeft een paar dagen op de andere zijde geslapen en alles is weer egaal. xxxxxxxxxxxxx de kleppies.

• 31 Augustus 2011 - 17:55

Frank En Aureel:

Oh ja en veel plezier aan het strand. En niet te bruin worden hahhahahahaahha

xxxxxxx