Zo daar zijn we weer
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
26 Augustus 2011 | Brazilië, Brasilia
Zo daar zijn we weer.
Er zit al weer bijna een week op. En ik heb veel werk verricht.
Leuke dingen zijn dat ik mijn eigen huisje ( flatje ) heb gekregen. ( zie foto,s)
Mijn eigen huishouddame die alles voor mij schoonmaakt en mijn kleren wast en strijkt.
Er moet nog wel een chauffeur gezocht worden voor mij en die moet ook nog eens Engels kunnen praten.( deuuuu dat wordt heel moeilijk)
Tja zo word ik hier verwend, wat een straf hier in Belem ( ba)
Veel heb ik niet mee gemaakt omdat ik erg druk was.
Maar een gelukje heb ik, zaterdag gaan we naar het strand ( 250 km rijden) en gaan daar in een hotelletje zitten tot zondag, ik ben daarom ook heel benieuwd hoe het daar is.
Zondag middag terug rijden want de volgende dag vliegen we naar Sinop om daar naar machines te kijken die we gaan kopen.( ongeveer 1400 km verderop dus) we zullen daar twee dagen verblijven.
De trip is dan nog niet afgelopen van daaruit naar een beurs in Sao Paulo ( weer 1200 km vliegen). Sao Paulo is een stad met ongeveer 16 miljoen inwoners ( ik zal mijn ogen uitkijken denk ik). We zitten daar ook 2 dagen en dan terug vliegen naar Belem ( weer 1700 km vliegen).
Dan is het vrijdag en ik weet niet of ik dan wakker wordt om te gaan werken)
Ik zal dus zaterdag over een week wel heel veel foto’s geschoten hebben om op www.waarbenjij.nu te zetten
Gr
emiel
Er zit al weer bijna een week op. En ik heb veel werk verricht.
Tja zo word ik hier verwend, wat een straf hier in Belem ( ba)
Veel heb ik niet mee gemaakt omdat ik erg druk was.
Dan is het vrijdag en ik weet niet of ik dan wakker wordt om te gaan werken)
Gr
emiel
26 Augustus 2011 - 13:36
Lucie Te Boekhorst:
Goh Emiel wat een avontuurlijk leven heb je nu, je bent echt een man van de wereld aan het worden. Keurig appartement met huishoudster, wat wil je nog meer!! Hoe lang blijf je deze keer?? -
26 Augustus 2011 - 17:18
Alex:
als jullie die mach.besluiten te kopen vraag er dan ook een vliegen(muggen)mepper bij.
Altijd makkelijk op de slaapkamer.
hou je haaks,ALEX -
27 Augustus 2011 - 11:29
Rini De Waal :
hoi emiel ,echt mooi gozer, veel geluk, en vermaak je je n beetje
.is toch wel veel werken ook he
wens je het beste daar joh. en je komt toch wel n keer naar huis zeker .
gr Rini -
28 Augustus 2011 - 09:56
Rico En Bianca:
Hoi Emiel,
Wat vervelend dat je geen huishoudelijke klusjes meer mag doen. Je gaat je nog eens vervelen daar. Hip appartement trouwens, behalve het meubilair dan, dat lijkt wel uit "toen was geluk heel gewoon" gekomen, haha.
Veel plezier deze week en pas goed op jezelf.
Groeten