zoals beloofd de film van de krokodil
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
09 April 2012 | Brazilië, Brasilia
zie hier de film van de baby krokodil die hoort bij mijn vorige verslag
09 April 2012 - 15:51
Jolanda, Romy. Lois:
Wij zeggen loslaten dat zielige kleine krokodilletje.
Als jij ons vijf keer in de zij port happen wij ook. -
09 April 2012 - 16:35
Fred:
Nou Miel, het duurt nog wel even voordat je daar schoenen van kan laten maken.
Leuk een krok in je eigen vijvertje...
Gr Fred.
Alles naar wens gegaan met de contractbesprekingen? -
11 April 2012 - 10:30
Rini De Waal :
HAHAH ik heb zo n olifant , mooi emiel lache ,alles goed daar , de tempratuur is zeker geweldig daar,
gr ,en het allerbeste he neefje
15 April 2012 - 11:45
Wilhelmien:
hoe is het met het boek kom ik er nu ook in -
15 April 2012 - 21:47
Cris-jan:
Hallooo Emilio,
Eindelijk van mij een bericht. Al het slechte is achter de rug en de inspiratie is er weer, want…..
De zomer komt eraan zodat we weer lekker in de zon van een bier of 10 kunnen genieten met natuurlijk de barbecue (BB en dit is geen cupmaat).
Wij in Holland eten natuurlijk goedgekeurd koeienvlees, loslopende kippenvlees, empanada's, hengsten biefstuk, allerlei soorten echte vis uit Spakenburg en omstreken tot aan Duiven.
Nu zag ik van jou de laatste tijd heel veeeeel foto’s van enorme dikke hompen vlees, giga
legbatterijenkippenvlees (mooi woord voor Scrabble) en enorme haaien in een van die vele restaurants.
Ook vertelde je dan dat dit bijna voor niets was (wat moest je er dan voor doen?), maar nu begrijp ik het…
Lees onderstaand bericht uit de krant maar:
Trio verkocht mensenvlees in snacks
BELEM - Een Braziliaanse vrouw, haar man en zijn vriendin hebben bekend dat ze mensen hebben omgebracht en het vlees hebben verwerkt in snacks.
Honderden mensen zouden zo het mensenvlees onbewust hebben geconsumeerd.
De 51-jarige Silveira, de 50-jarige Jorge en de 25-jarige Christina da Silva hebben het vlees zelf ook gegeten omdat ze dachten dat ze zo 'hun zielen konden zuiveren'.
De politie denkt dat de lichamen van tenminste twee vrouwen zijn verwerkt in empanada's. Daarnaast zijn in de koelkast van de verdachten de lichamen gevonden van een 20-jarige man en een 31-jarige vrouw, net als een 5-jarig dochtertje van een 17-jarig meisje dat in 2008 als vermist was opgegeven. Alle slachtoffers waren doodgestoken en het 'beste vlees' zou zijn gebruikt voor de empanada's, die overigens zeer populair waren in de buurt.
Volgens de politie had het drietal alweer het plan om hun volgende slachtoffer, een jonge man, om te brengen.
Eet smakelijk !
Kiek goeeet uut wat je eeeet!!
Groet en tot snel.
Padre Cris jan.
15 April 2012 - 21:47
Cris-jan:
Hallooo Emilio,
Lees onderstaand bericht uit de krant maar:
Trio verkocht mensenvlees in snacks
Honderden mensen zouden zo het mensenvlees onbewust hebben geconsumeerd.
Eet smakelijk !
Kiek goeeet uut wat je eeeet!!
Groet en tot snel.
Padre Cris jan.