25-2-2012
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
25 Februari 2012 | Brazilië, Brasilia
25-2-2012
Weer een paar weken achter de rug hier in Brazilië. Ik ben mijn nieuwe appartement ingetrokken omdat mijn oude appartement werd opgezegd, nu mis ik wel me balkonnetje met het uitzicht op de straat maar aan de andere kant is dit appartement wel iets luxer. Veel maak ik deze dagen niet mee omdat ik te druk ben met de organisatie van de opbouw van de fabriek. Mijn Hollandse collega Corne heeft ons verlaten dus ik sta er alleen voor als enige Nederlander. Ik heb nog wel een paar leuke foto’s kunnen maken van de markt met veel muziek omdat het carnaval is. De carnaval stelde niet zo veel voor, ik denk toch dat je dan in Rio moet zijn (jammer genoeg).
25 Februari 2012 - 19:34
Petra Weevers:
Ziet er goed uit emiel!! Succes daar! Gr petra
26 Februari 2012 - 18:28
Aurelia En Frank:
He broer als dit je appartement is (foto) dan willen wij wel ff een paar weken ruilen. Ziet er geweldig uit.Jammer dat de carnaval tegen viel. Je hoort er zo veel over en dan dit. Denk dat het inderdaad in Rio gebeurd.
Hier gaat alles naar wens het weer knapt redelijk op. Het is gelukkig niet meer zo koud. Het wordt tijd voor het voorjaar. En als jij dan een beetje zon en warmte meeneemt komt het allemaal goed.
Kom maar snel weer terug naar huis. Het wordt nu Remie daar als enige Nederlander hahahaha.
dikke kus onsxxxx -
28 Februari 2012 - 16:11
Sip De Jager:
ziet er leuk uit jongen, leuke mensen daar apart hoor ,maar ik zie dat je er prima vermaakt.
zo nu en dan kijk ik even wat je er uitvoerd.
nou veel plezier o,ja nog last van enge dieren, groetjes -
06 Maart 2012 - 14:51
Rico:
Hey Miel,
Appartement ziet er wel luxe uit. Zeker de bar en het bubbelbad!!
Lijkt wel of je in de gevangenis zit met al dat hekwerk ervoor. Toch geen stoute dingen gedaan?:-)
Hier alles prima. Meiden net de uitslag van de CITO gekregen, bel maar gauw naar huis!! -
08 Maart 2012 - 17:07
Nanda:
Ha Emiel, nou dit ziet er ook wel weer heel leuk uit! Wat heb jij het daar toch slecht. Maar ja je zit er wel alleen zonder familie. Ik hoorde dat je ook wat langer moest blijven 2 weken toch? Dat is niet zo maar wat.Nou werk ze en nog veel plezier daro, gr Nanda
11 Maart 2012 - 22:28
Cris-jan:
Hai Emilio,
Hoe is het met je buikomvang?
Alle soorten biertjes geproefd?
Mail mij even je e-mailadres zodat ik je het nieuws kan vertellen..
Groet en werk ze.
Cris-jan
02 April 2012 - 19:07
Paul (popie) Helge:
Nog ff m'n email ==> paulhelge@gmail.com
? wat is ie van jouw....
gr.Paul