27-11
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
29 November 2011 | Brazilië, Brasilia
27-11
En zo vermaak ik me als ik niets te doen heb.
Even de drukke stad verlaten en genieten van de omgeving
En zo vermaak ik me als ik niets te doen heb.
Even de drukke stad verlaten en genieten van de omgeving
29 November 2011 - 17:03
Lucie En Theo:
Mooie foto's Emiel. Zou je er willen wonen? Groetjes van ons.
29 November 2011 - 19:13
Wilhelmien Jan :
zo zouden wij ook wel onze vrije tijd door willen brengen -
30 November 2011 - 14:46
Cris-jan:
Ik zie dat je vakantieverlof hebt opgenomen?
Ik mis nog steeds die ene foto van die braziliaanse schone in het te kleine bikini.
Het mogen er ook meer zijn.
Groet van je hardwerkende, nimmer vakantievierende vrind..
30 November 2011 - 22:02
Peter:
Hoi Emiel,
Oooh, hier zit jij, ik miste je al een tijdje in het Duivense.
Ziet er leuk uit; wie ver reist kan veel verhalen. Mocht je nog hulp nodig hebben laat het me weten ik heb nog wel een paar vakantie uren over. Dat van die bikini’s van Cris-jan spreekt mij ook wel aan. Heel veel plezier nog daar en de groetjes vanuit een koud Loo.
03 December 2011 - 14:57
Karin:
emiel wat mooie foto,s lijkt wel of je vak hebt liefs uit lobith alex karin -
03 December 2011 - 21:10
Je Nicht Diny:
hij emiel het ziet er echt super uit,WAT DOE JIJ DAAR Zo te zien ben jij daar voor werk.Maar wat doe jij daar dan.EN HOE LANG BLIJF JE DAAR,HOE LANG BLIJF JE DAAR HOE IS LEVEN DAAR EN DE MENSEN IK WIL VEEL WETEN,DE GROETJES -
06 December 2011 - 17:15
Rico:
Hoi Emiel,
Hoe is die?
Hier alles prima. Beetje nat en koud, maar binnen nog steeds droog.
Afgelopen zaterdag was hockey een regelrechte ramp.
Veel te koud en allemaal huilende meisjes op het veld, zo koud hadden ze het.
Gelukkig gaan we vanaf zaterdag de zaal in.
Fotootjes zien er geweldig uit.
Dat is dan een pleister op de wonden dat je zo lang van huis bent.
Gelukkig volgende week weer naar huis en dan lekker vakantie?
Gr. Rico -
10 December 2011 - 09:36
Cris-jan:
Hoi Emilio,
Hij is het in het voorstadje van Duiven?
Nog een aantal dagen, dan mag je weer het duivense cultuur snuiven.
Duiven is een en al in beweging: we hebben een ijsbaan en ..????
Ook hebben we de afgelopen tijd veel vreemde mannen zien lopen met puntbaarden en nu hebben ze plots een andere pak aan en roepen ze hoho.
Vanavond ga ik ook hohojen, in de CCOG de swinghnight. Zoals je ziet gaat het leven gewoon door.
Ik zal tegen iedereen zeggen dat je er alweer niet bij bent, maar als het meezit je eind van januari weer van de partij bent Oke?
Goede reis terug en denk aan m'n pak koffie.
Cris-jan
P.s doe er ook maar een mango bij.
10 December 2011 - 16:42
Frank En Aurelia:
Hallo big brother,
Hier weer een schrijven van ons. Wat zijn wij toch jaloers..... op de foto's de warmte en de zee hihihihi. Niet op de shietpartijen en de grote kevers. Die lekkere garnalen mag je wel meenemen. Ik zie dat je toch al een verlanglijstje heb. Is je koffer wel zo groot ??????
Hier gaan we al aardig richting de kerstsfeer alleen de sneeuw ontbreekt hahaha.
Je mag wel een goeie warme trui aan doen als je naar huis komt. Wat een verschil met daar brrrrr.
Geniet er nog maar ff van in je vrije tijd en wij horen elkaar als je er weer bent.
Dikke kus van ons uit een koud rottjeknorrrrrrr
10 December 2011 - 20:13
Dennis Huurman:
hoi emiel het is een mooi land brazil wat grappig dat je daar een paar bv's uit de grond wil stampen
is wat anders waar je ooit bent begonnen zit je er nou tot volgend jaar als ik het goed begrijp
mvg dennis -
14 December 2011 - 09:49
Cris-jan :
Ha Emilio,
Alvast een goede terugvlucht toegewenst.
Groet,
Monique en Cris-jan