20-9
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
20 September 2011 | Brazilië, Brasilia
20-9
Zo weer een stukje Brazil achter de rug.
De reis begon vrijdag morgen om 6.15 uur met de trein naar schiphol, om 10.10 vliegen naar Sao Paulo om een tussen pauze te houden in een hotelletje ( 00.15 Nederlandse tijd was ik eindelijk aangekomen.
De volgende dag moest ik er al weer vroeg uit (5 uur) om de vlucht door te zetten naar Sinop.
Weer een vlucht van ongeveer 8 uur, ik moest namelijk 3 keer overstappen. En ik kan je vertellen dat je dan echt gebroken bent als je daar aankomt.
De deuren van het vliegtuig gingen open en ja hoor de warmte slaat je keihard in je gezicht ( 42 gr.) eindelijk in de taxi met airco naar mijn hotel om even lekker bij te tanken.
De volgende dag moest ik al om 7.00 uur op de fabriek zijn om ondersteuning te geven aan de medewerkers die de machines gingen los koppelen,dat was dus weer een hele drukke dag van 13 uur advies geven.
De volgende dag zijn we maar eens iets later begonnen.
Alles moest deze dag op drie trucks gezet worden, en dat alles buiten, .pfffffff om 12 uur was het precies 45 graden.( wat zal ik het koud hebben als ik terug ben in Belem (34 gr)
“Zie foto” gemaakt om 12 uur, normaal is het ,me and my shadow maar de schaduw is verdwenen omdat de zon boven op mijn bol schijnt, of my shadow is achter gebleven in Nederland!!!. Zelfs de uilen zijn van slag van deze hitte, op klaarlichte dag de foto genomen (11.00 )
Ben in ieder geval blij dat deze dagen erop zitten in Sinop want het is hier echt te warm.
Op naar morgen om weer drie vluchten te nemen om naar Sao Paulo te gaan en een hotelletje te pakken om de volgende dag een doorreis te maken naar … ben ff de plaats vergeten maar het is ongeveer 500 km onder Sao Paulo om daar een leverancier te bezoeken.
Zo weer een stukje Brazil achter de rug.
De volgende dag zijn we maar eens iets later begonnen.
21 September 2011 - 10:44
Fred:
Hoi Miel,
Weer een lekkere reis achter de rug, het begint op werken te lijken haha. En nu eens geen leeg vliegtuig zeker??
13 uur, man je moet wel rijk worden daar.
We Skypen binnenkort wel een keer, typen is niet mijn sterkste kant.
Morgen gaan we met zijn allen naar de rechtbank om te zien of we wat vertraging kunnen inbouwen na de beslissing van Nuon om met het project te stoppen, dus alles schuift weer wat op tot de OR advies heeft uitgebracht en dat kan pas na de uitspraak van de rechtbank!
......
Hee mazzel, en uh ...goed drinken met 42C......pfffff, dat zijn toch geen temperaturen om bij te werken!! -
23 September 2011 - 18:15
Rico:
Hoi Emiel,
Je wordt ook meer kalende zie ik.
Smeer je je bolletje wel goed in??
De dames hebben het prima gehad op kamp.
Nu weer goed uitgerust, zodat ze morgen weer kunnen hockeyen.
We moeten tegen je vrienden uit Oosterbeek.
Ik zal vast een aardappel inslikken!
Tis hier redelijk voor de tijd van het jaar, maar 's-avonds koelt het goed af.
Woensdag naar Graafschap-Utrecht geweest (beker) met verlenging en penalty's.
Graafschap gelukkig wel gewonnen, maar Rico heeft een koutje opgelopen.
(krijg je van die kantoorklerken die zijn niets gewend)
Hoop morgen wel fit te zijn, want ik ga met mijn schoonvader naar Ajax-Twente.
Dan heb ik mijn sport voor deze week ook weer gehad.
PS sta jij op de middelste foto in een groot uilennest?
Gr Rico -
28 September 2011 - 20:41
Rico:
Hey Emiel,
Waar blijven de updates?
Ik mis de foto's van het mooie Braziliaanse land (en de Braziliaanse vrouwen)
Morgenvroeg moeten we vroeg uit de veren want we krijgen hoog en zeer belangrijk bezoek......Loïs.
Daar staan we natuurlijk graag vroeg voor op.
Ik ga dus maar gelijk mijn mandje in.
Gr Rico -
29 September 2011 - 07:59
Jordy:
Heey Miel,
Gisteren nog naar de wedstrijd BRA-ARG geweest?
Werd gespeeld in Belem dus dacht die mazzelkont zal er wel weer bijzijn.
En aangezien BRA gewonnen had moet een mooi evenement zijn geweest.
Succes verder! -
29 September 2011 - 12:26
Corry:
Even een berichtje vanuit een zonnig IJsselstein.
Leuk om je via deze site te volgen in het mooie Brazil.
Zal hard werken zijn in de moordende hitte, en om daarnaast nog wat moois van het land te kunnen zien.
Mooie foto's, enne wat heb je liever ......de Duiffies op de Dam of de papagaaien.
Overigens wel een gezellig huisdier heb in je kamer hoor, niets om bang voor te zijn toch:)
Veel succes en tot de volgende m@il.
Groet van je nicht Corry