dag ?????
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
21 Juli 2011 | Brazilië, Brasilia
hallo allemaal.
lang niets geschreven omdat ik eigenlijk niet zoveel heb mee gemaakt en ik ben eigenlijk ook niet zon schrijver, maar toch zal ik het weer proberen.
Goed de laatste keer schreef ik dat ik hier alleen maar mijn billen af hoef te vegen. Vandaag bewijst het maar weer.
Wij gingen vandaag benzine tanken, en ja hoor “zitten blijven” want dat wordt voor je gedaan, je hoeft de auto dus niet uit te stappen. Zelfs de betaling gaat vanuit de auto. pfffffffff en wij Hollanders zijn een van de hards werkende volkje op deze aarde. ( waarom worden wij dan niet zo verwend zoals hier in Brazilië !!!)
In fabriek waar ik bezig ben heb ik ook wel een paar leuke foto’s gemaakt ( kijk maar even, maar eerst zal ik even een uitleg geven)
Hier een mooie foto van Markin en ik, Markin werkt echt keihard in de fabriek( wat een kereltje, als hij er niet zou zijn zou daar alles instorten).
Dat is dan ook de reden dat ik hem in me hart heb gesloten. (SUPER)
Ik zeg ook telkens tegen hem “je ben het toppertje van de dag” verstaat hij toch niet, hahaha Ik heb hem een bijnaam gegeven ( Patrick)
Keuken personeel
Nou kijk maar eens in de pannetjes wat er allemaal klaar gemaakt wordt.
Ik kwam binnen met mijn fototoestel, en ja hoor bijna alle dames vluchtte weg (bang voor de camera dus). Alleen de opperhoofdkokkin niet, die kwam lachend naar me toe om een handje te schudden. ( dus niet alle Brazilianen knuffelen, pffffff had ik even geluk )
Wat gepraat met haar( kon er natuurlijk niets van maken), maar toch begreep ze me.
Alle dames moesten op het matje komen, en waarom denk je. Ja natuurlijk om een foto te maken en dat met opperhoofdkok in het midden met de gele schort.
Dacht ga ook even buiten achter de keuken kijken.( want meestal kun je daar aan zien of het een goede keuken is)
En met grote ogen zag ik daar een hele mooie bbq staan gemaakt van een velg van een autoband (SUPER). Was wel een beetje verroest maar volgens mij kun je er wel een lekker stukje vlees op bakken.
Honden hok.
Hier op het stuk land van de fabriek lopen ongeveer 3 zwerfhonden en die hebben natuurlijk ook een onderkomen nodig. “geweldig toch” en waar zal dit hok staan????. Goed geraden , achter de keuken want daar valt wat te halen, vlees heeeeeel veeel vlees.
Zo nu stop ik, is het toch nog een lang verhaal geworden voor mij doen.
Dat is dan ook de reden dat ik hem in me hart heb gesloten. (SUPER)
Keuken personeel
Nou kijk maar eens in de pannetjes wat er allemaal klaar gemaakt wordt.
Honden hok.
Zo nu stop ik, is het toch nog een lang verhaal geworden voor mij doen.
21 Juli 2011 - 17:22
Frank En Aureel:
He broer ziet er weer goed uit, Pas op dat je niet teveel verwend wordt hhahahahaha. Wordt afkicken als je weer thuis bent. Dikke knuffel ons. -
21 Juli 2011 - 17:25
ALEX: