dag 2
Door: edewaal
Blijf op de hoogte en volg emiel
10 Juli 2011 | Brazilië, Brasilia
hallo allemaal.
dit was dag 2, en weer een geweldige dag gehad.
6 uur smorgens wakker geworden, dus met andere woorden 3 uur geslapen( was niet genoeg maar toch)
we zijn gisteren eerst de compound gaan verkennen met de auto( prachtig wat ziet dat er mooi uit"zie foto's)
daarna zijn we een hapje gaan eten bij de kade samen met Jose en de directeur van Briket( Roberto).Op het menu stond, het eten dat de indianen vroeger aten.
"ba ba ba" wat een taai vlees, krijg er weer buikpijn van.effe wennen dus.toen we uitgegeten waren hebben we afscheid genomen van Jose en zijn Roberto en ik naar zijn huis gegaan.En wat denk je wat we daar gingen doen, je raadt het al Brazilie moest voetballen."pfffffff te suf om naar te kijken "maar zijn flat was prachtig, vooral het uitzicht "verdieping 16".
Bij binnenkomst moest ik eerst zijn flat bekijken. Ik liep in de keuken en stoot per ongeluk tegen de glazen eettafel aan. BOEM, de tafel viel op de grond in honderdduizend stukken. Goed begin dus. Godzijdank kon Roberto er om lachen. Hij zij: slecht begin, nu kan het alleen maar beter worden. Dus dat geluk hebben we dan ook weer.
Eerst een biertje drinken en nog een en nog een , enz.
en he he daar was de wedstrijd Brazil tegen ??????.
Toen de wedstrijd afgelopen was ging de muziek aan en ja hoor daar kwam de eerste braziliaanse vrouw binnen, de vriendin van Roberto. Kennis gemaakt met haar (haar naam ben ik vergeten). Dat kennismaken gaat anders dan in nl.omhelzen en kussen( raar volkje die brazilianen, want daar stond ik met een rood hoofd)
1/2 uurtje gezeten en daar ging de muziek een tandje harder.En ja hoor er moest gedanst worden.(heupjes los Emiel). Niets voor mij dus, en vooral in die hitte"ik was dus drijf nat en dat al na 60 sec. was blij dat ik kon zitten.
Zo morgen meer.
dit was dag 2, en weer een geweldige dag gehad.
Eerst een biertje drinken en nog een en nog een , enz.
en he he daar was de wedstrijd Brazil tegen ??????.
Zo morgen meer.
10 Juli 2011 - 19:26
Miranda:
Hee Emiel, klinkt goed allemaal. Je krijgt in ieder geval wel de nodige beweging daar!!! Ik wens je heel veel succes..... -
11 Juli 2011 - 19:22
Cris/jan:
Het schijnt zo te zijn dat in Brazilie hele krappe kerels zijn die zich vrouwelijk voordoen !! Uitkijken dus !!
In iedergeval heb je de braziliaanse salsa geleerd, deze kan je bij de eerst volgende swingnight showen.
Succes de komende dagen.
Wanneer we weer terug zijn komen we even langs om een Cachaca of een Caipirinha te drinken. Ik mag toch aannemen dat je dit meeneemt ??
Veel plezier daar en kiek uuuuut.
Cris-jan
12 Juli 2011 - 16:38
Rico:
Hoi Emiel,
leuk die verslagen en de foto's
stuur de volgende keer een foto van het dansen mee we zijn benieuwd
Groetjes Rico